Leave Your Message
0102030405
babagan pilot

Babagan Pilot

Didegaké taun 2000

Kita nggabungake teknologi sing unggul ing donya kanggo manajemen energi sing efisien ing antarane industri, infrastruktur, pusat data, bangunan, lan omah, saka titik pungkasan menyang piranti pemantauan, kontrol, piranti lunak, lan layanan sing nyambungake awan kanggo ningkatake proses Net-Zero Carbon.

Situs Manufaktur
47000
m 2
Karyawan
800
+
Paten & Counting
194
+
Bangsa Mitra Global
80
+
2022 Jumlah Sales
$
104
+ yuta
Kode Simpenan BSE
831175

Kategori produk

Power Quality Analyzer PMAC770
Pengisi Daya DC Ultra Cepet PEVC3107
Dynamic Split Charging System PEVC3302
100kW/232kWh Integrated Cairan-Cooling ESS
28
5931
6 sgr
7da4
1 bqf
2 p3t
3hz3
47 wuh
5dup
645h
7 xzs
15ea
28 vx
3 szg
4yv3
594f
61 gih
76lf
1 k3x
2mtm
3tbn
44jp
5 fyq
6tlo
kaping 7
1 fvs
4yzs
5iku2
6 jyi
7 kan
1473
2 g6v
3ggc
4d9
5 zzv
Power Quality Analyzer PMAC770
Pengisi Daya DC Ultra Cepet PEVC3107
Dynamic Split Charging System PEVC3302
100kW/232kWh Integrated Cairan-Cooling ESS
28
5931
6 sgr
7da4

PAWARTA BARENG

hubungi kita

Gabung karo kita kanggo nggampangake transisi energi global lan nguatake kabeh supaya bisa nggunakake energi lan sumber daya kita.

nakoni, nyelidiki