Leave Your Message
Panel AC Tiga Fase Multifungsi Energy Meter SPM32 setelan kanggo sistem SCADA EMS DMS

Pengukur Energi AC

Panel AC Tiga Fase Multifungsi Energy Meter SPM32 setelan kanggo sistem SCADA EMS DMS

1. Cocog kanggo sistem distribusi ing 650kV

2. True RMS pangukuran paramèter

3. Setpoint weker kanggo liwat / ing watesan

4. PT lan CT (1A/5A) bisa diprogram

5. Input digital & output relay opsional

6. Akurasi dhuwur, kelas 0.5s kanggo kWh

7. Ukuran cilik: 72 * 72mm

8. Siji RS485, ndhukung protokol Modbus-RTU

      Dokumen Utama

      Piranti Lunak sing Kompatibel

      Sistem PiEMS1vwd

      Sistem PiEMS Cerdas

      Pambuka produk

      SPM32 nyedhiyakake fungsi utama kaya ing ngisor iki

      • Data pangukuran wektu nyata, RMS bener
        (Tegangan telung fase, arus, daya aktif, daya reaktif, daya semu, faktor daya, frekuensi, sudut fase)
      • Imp. & Exp. Tenogo
      • petungan dikarepake
        (Panjaluk lan panjaluk puncak saiki, daya aktif telung fase, daya aktif total)
      • Fungsi weker
        (Weker kanggo over-voltage, under-voltage, over-current, under-current, phase ilang, over-frequency, under-frequency, over power, kesalahan fase, over-total aktif panjaluk daya, DI1 lan DI2 owah-owahan status)
        (Panjaluk lan panjaluk puncak saiki, daya aktif telung fase, daya aktif total)
      • Analisis harmonik: harmonik tegangan 2 ~ 63th, harmonik arus 2 ~ 63th, THD
        (Panjaluk lan panjaluk puncak saiki, daya aktif telung fase, daya aktif total)
      • Ora seimbang saiki, Ora seimbang voltase, Voltase nol - komponen urutan, Voltase positif - komponen urutan, Voltase negatif - komponen urutan.
      • Sudut fase tegangan telung fase, sudut fase arus telung fase.
      • Opsional 2 input digital lan 2 output relay
      • Dirating input 1A utawa 5A settable
      • Dirating voltase: kompatibilitas 3x57.7/100V lan 3x220/380V.

      Spesifikasi

      Parameter pangukuran Akurasi Range Pengukuran
      Tegangan 0,2% Saluran input langsung -line 10~500V, Line-neutral: 10~400V PT primer: 650KV, PT sekunder: 100-400V
      saiki 0,2% CT primer: 9,999A, CT sekunder: 5mA~6,5A
      Faktor daya 0,5% -1.0000~1.0000
      Daya aktif 0,5% 0~±9.999MW
      Daya reaktif 1,0% 0~±9,999Mvar
      Kekuwatan sing katon 1,0% 0~9,999MVA
      Energi aktif 0,5% 0~99.999.999,9 kWh
      Energi reaktif 2,0% 0~99.999.999,9 kvarh
      Energi sing katon 2,0% 0-99,999,999,9 kVAh
      Tegangan utawa unbalance saiki 1,0% 0%-100%
      Harmonik kelas B 0%~100%
      Parameter pangukuran Akurasi Range Pengukuran
      Tegangan 0,2% Saluran input langsung -line 10~500V, Line-neutral: 10~400V PT primer: 650KV, PT sekunder: 100-400V
      saiki 0,2% CT primer: 9,999A, CT sekunder: 5mA~6,5A
      Faktor daya 0,5% -1.0000~1.0000
      Daya aktif 0,5% 0~±9.999MW
      Daya reaktif 1,0% 0~±9,999Mvar
      Kekuwatan sing katon 1,0% 0~9,999MVA
      Energi aktif 0,5% 0~99.999.999,9 kWh
      Energi reaktif 2,0% 0~99.999.999,9 kvarh
      Energi sing katon 2,0% 0-99,999,999,9 kVAh
      Tegangan utawa unbalance saiki 1,0% 0%-100%
      Harmonik kelas B 0%~100%
      6579a8fycx6579a8f2el

      video

      Nggabungake ketrampilan lan tanggung jawab menyang produk, Teknologi Pilot terus ningkatake pambangunan jalur produksi standar, otomatis lan informasi kanggo mujudake produksi intelijen digital.
      Sinau luwih lengkap saka review video produk kita.