Leave Your Message
Din-Rail AC Single Phase Energy Meter SPM91 230V 63A dengan Modbus

Pengukur Energi AC

Din-Rail AC Single Phase Energy Meter SPM91 230V 63A dengan Modbus

Pemasangan rel DIN 1.35mm, Standar DIN ED50022

2.u Akurasi dhuwur, akurasi energi aktif nganti kelas 1

3. u Ukur U,I,P,Q,S,PF,kWh,kvarh,kVAh

4. u 6+1 digit tampilan LCD (999999,9 kWh)

5. u Output pulsa pasif, sinyal output sesuai karo Standar DIN43864

6. u LED nuduhake pulsa

7. u Pencet tombol kanggo setelan parameter lokal

8. u RS485 port komunikasi, protokol Modbus

9. u Dhukungan protokol komunikasi DLT645-2007

      Dokumen Utama

      Piranti Lunak sing Kompatibel

      Sistem PiEMS1vwd

      Sistem PiEMS Cerdas

      Pambuka produk

      ca921
      • SPM91 nawakake rega-atraktif, sawetara competitive saka siji-phase DIN rail-dipasang energi meter becik kanggo bisnis, aplikasi industri lan omah. Digabungake karo RS485port, Modbus-RTU utawa DL/T 645 protokol komunikasi, iku ndadekake gampang kanggo nggabungake pangukuran distribusi listrik menyang Smart PiEMS sistem manajemen energi.
      SPM91w128n2
        SPM91 DIN rail energy meter minangka jinis gaya anyar fase tunggal kabeh jinis elektronik meter. Meter kasebut salaras karo syarat relatif saka International Standard IDT IEC 62053-21:2003 (Kelas 1). Iki minangka integrasi teknik mikro-elektronik sing paling anyar, sirkuit terpadu skala gedhe khusus, teknik canggih teknik sampling digital lan teknik SMT dll.
        SPM91xpqx
        SPM91 digunakake kanggo ngukur energi aktif, tegangan, arus, daya aktif, daya reaktif, daya semu, faktor daya, energi aktif input, energi aktif output, energi reaktif input, energi reaktif output, energi aktif total, energi reaktif total ing nilai. frekuensi 50Hz utawa 60Hz sirkuit arus bolak-balik fase tunggal. Nampilake total energi aktif, voltase, arus, daya aktif liwat LCD lan ditondoi kanthi linuwih, ukuran kompak, bobot entheng, katon apik lan gampang dipasang.

      SPESIFIKASI

      Dirating voltase   230Vac, langsung
      Rated (Max.) saiki   5(63)A langsung
      Frekuensi input 50Hz utawa 60Hz
      sumber daya sumber dhewe 230V, (184V-275V)
      Miwiti saiki   0,4% Ib
      konsumsi daya  
      Properti insulasi   Frekuensi daya tahan voltase: AC 2 KV Impuls tahan voltase: 6KV
      Akurasi   Kelas 1 (IEC62053-21)
      Output pulsa   1000 imp/kWh
      Komunikasi   Output RS485, protokol Modbus-RTU Alamat: 1~247 Baud rate: 2400bps, 4800bps, 9600bps
      Mode sambungan   1-phase 2-kawat
      ukuran   36 × 100 × 70 mm
      Mode instalasi   Rel DIN standar 35mm
      Lingkungan operasi   Suhu operasi: -20 ℃ ~ + 55 ℃ Suhu panyimpenan: -25 ℃ ~ + 70 ℃ Kelembapan relatif: 5% ~ 95%, non-kondensasi
      Tes kekebalan discharge elektrostatik   IEC61000-4-2, Tingkat 4
      Tes kekebalan radiasi   IEC61000-4-3, Tingkat 3
      Tes kekebalan transien cepet listrik / burst   IEC61000-4-4, Tingkat 4
      Tes kekebalan mundhak (1,2/50μs~8/20μs)   IEC61000-4-5, Tingkat 4
      Emisi sing ditindakake   EN55022, Kelas B
      Emisi Radiated   EN55022, Kelas B
      6579a8fycx6579a8f2l

      video

      Nggabungake ketrampilan lan tanggung jawab menyang produk, Teknologi Pilot terus ningkatake pambangunan jalur produksi standar, otomatis lan informasi kanggo mujudake produksi intelijen digital.
      Sinau luwih lengkap saka review video produk kita.