Leave Your Message
Pilot Business Level 3 Pengisi Daya DC EV PEVC3302 240kW/360kW/480kW

Pengisi Daya DC EV

Pilot Business Level 3 Pengisi Daya DC EV PEVC3302 240kW/360kW/480kW

Solusi tumpukan daya PEVC3302 Cluster DC nggabungake distribusi daya, transformasi daya, lan kabinet pangisi daya, kanthi terminal pangisi daya eksternal. Nalika ngisi daya kendharaan listrik, sistem bisa kanthi fleksibel lan dinamis nyedhiyakake daya output miturut model lan jumlah sing beda.


Sorotan:

Konektor:CCS1/ CCS2/ChadeMO

Daya OutputDaya: 240 kW/360 kW/480 kW

Komunikasi: Ethernet/4G

Precision: Meter Kanthi Akurasi 1%.

Tingkat perlindunganIP54, IK10

Miwiti Mode: Kertu RFID utawa APLIKASI

Pemasangan: Pole-mount

Protokol pengisianl: OCPP 1.6J

Sertifikat: IKI

    • w2 iku0
    • w2css1gg2
    • w1t1b

    Dokumen Utama

    272x

    Kompatibilitas dening Brand

    • Kanthi merek mobil listrik anyar sing terus berkembang, stasiun pangisi daya modern kudu kompatibel karo macem-macem model yen mobil listrik bakal dadi masa depan.

      Pangisi daya kendaraan listrik DC Pilot ndhukung konektor pangisi daya sing akeh digunakake, kalebu CCS1, CCS2 lan CHAdeMO, saka Tesla nganti Kia meh kabeh merek mobil listrik sing kompatibel karo Stasiun Pengisian Pilot
    19fe2dc2b5747d99ck

    Proteksi multi-arah

    • Multiple mekanisme pangayoman, rating IP54, dustproof lan anti banyu.
    Ungu lan Biru Gradient Tech Saluran YouTube Arttyc

    Konektivitas Smart

    • Integrasi lancar karo sistem cerdas kanggo komunikasi lan kontrol sing efisien. RFID opsional / App etc.. kanggo identifikasi pangguna lan manajemen.
    xtvc6

    Piranti lunak sing bisa dipercaya kanggo ngedongkrak bisnis ngisi daya sampeyan

    • Sistem Manajemen Pangisian Daya Sino ndhukung mekanisme proteksi serep awan sing salah lan algoritma manajemen pangisian daya sing teratur, ngidini sampeyan entuk pemantauan sing efisien lan wawasan sing sugih supaya sampeyan bisa ngatur bisnis pangisi daya EV kanthi gampang.
    xs4n3

    Selaras kanggo More Power

    • Seri PEVC3302 nawakake konfigurasi fleksibel, piranti lunak lan konektor standar sing bisa digunakake ing skenario apa wae kayata stasiun bis EV, stasiun layanan jalan raya, garasi parkir, operator armada komersial, operator infrastruktur EV lan panyedhiya layanan, lan bengkel dealer EV.

    • Seri PEVC3302 nawakake konfigurasi fleksibel, piranti lunak lan konektor standar sing bisa digunakake ing skenario apa wae kayata stasiun bis EV, stasiun layanan jalan raya, garasi parkir, operator armada komersial, operator infrastruktur EV lan panyedhiya layanan, lan bengkel dealer EV.

    Kasus

    e40ad85da75497ad57f0477bab2cd858j5
    Proyek:Dynamic Split Charging System PEVC3302E/480kW/8*GBT/Liquid Cool/8*500A/4G+Bluetooth
    Aplikasi:Airport EV Bus Station
    lokasi:Cina

    SPESIFIKASI

    Kabinet daya

    Jinis parameter Parameter input Katrangan PEVC3302E/U-RCAB-480KW
    Sumber Daya AC 3P+N+PE
    Tegangan AC 400VAC ± 10%
    Frekuensi 50/60Hz
    THDi ≤5%
    Efisiensi ≥95% (muat: 50%–100%)
    Faktor daya ≥0,99 (muat: 50%–100%)
    Paramèter output Jumlah Port Output 8 (maks)
    Tegangan 150-1000VDC
    daya output 480 kW
    Akurasi voltase ≤0,5%
    Akurasi saiki ≤1%
    Paramèter lingkungan Suhu operasi -20°C~+50°C
    Suhu panyimpenan -40°C~+75°C
    pangayoman kilat Tingkat C
    Peringkat IP lan IK IP55/IK10
    Ketinggian operasi ≤2000m
    Kelembapan 5% -95% RH non-kondensasi
    pangayoman safety Resistance insulasi ≥10MΩ
    Tegangan impuls ≥2500VDC
    Fungsi pangayoman liwat saiki
    Ing voltase
    Swara voltase
    Sirkuit cendhak
    Mandeg darurat
    Proteksi suhu liwat
    Perlindhungan mundhak
    RCD
    liyane Sistem pendinginan Dipeksa hawa cooling
    Tingkat kebisingan operasional ≤65dB
    Mode distribusi daya Distribusi fleksibilitas dinamis
    Protokol antarmuka CAN (alternatif: RS485)
    Jenis kurungan Baja lembaran galvanis
    Ukuran (D x W x H) 1600x850x2000mm
    Bobot 700 kg
    Kepatuhan IEC61851-1, IEC61851-23, IEC61851-21-2

    Kabinet Daya

    Paramèter input Katrangan PEVC3302E/U- SPOT-N1 PEVC3302E/U- SPOT-D2
    Tegangan DC 150-1000VDC
    Sumber Daya AC 1P+N
    Tegangan AC 230V (± 10%)
    Frekuensi 50/60Hz
    Paramèter output Jumlah Port Output 1 2
    Konektor CCS1/CCS2
    Tegangan 150-1000VDC
    Saiki maksimum saben saluran 250A
    Daya maksimum saben saluran 250 kW
    Akurasi voltase ≤0,5%
    Akurasi saiki ≤1,0%
    Paramèter lingkungan Suhu operasi -20°C~+50°C
    Suhu panyimpenan -40°C~+75°C
    pangayoman kilat Tingkat C
    Peringkat IP lan IK IP55/IK10
    Ketinggian operasi ≤2000m
    Kelembapan 5% -95% RH non-kondensasi
    Fungsi pangayoman liwat saiki
    Ing voltase
    Swara voltase
    Sirkuit cendhak
    Mandeg darurat
    Proteksi suhu liwat
    Perlindhungan mundhak
    RCD
    Pemantauan isolasi
    Proteksi polaritas mbalikke
    liyane HMI Layar demek 7 inci
    Dhukungan pembayaran IC Card / APLIKASI
    meter daya Akurasi Kelas 1.0 meter energi
    Dawane kabel DC 5 m
    Tingkat kebisingan operasional ≤45dB
    Komunikasi Ethernet/4G
    Protokol antarmuka CAN (alternatif: RS485)
    Jenis kurungan Baja lembaran galvanis
    Ukuran (D x W x H) 450x200x1450mm
    Bobot 70 kg 85 kg
    Kepatuhan IEC61851-1, IEC61851-23, IEC61851-24, IEC62196-1, IEC62196-3
    Stasiun Pengisian HPC
    Jinis parameter Katrangan PEVC3302E/U-SPOT-N1
    Paramèter input Tegangan DC 150-1000VDC
    Sumber Daya AC 1P+N
    Tegangan AC 230V (± 10%)
    Frekuensi 50/60Hz
    Paramèter output Jumlah Port Output 1
    Konektor CCS1/CCS2
    Tegangan 150-1000VDC
    Saiki maksimum 500A
    daya maksimum 480 kW
    Akurasi voltase ≤0,5%
    Akurasi saiki ≤1,0%
    Paramèter lingkungan Suhu operasi -20° ℃ ~ + 50 ℃
    Suhu panyimpenan -40°C~+75°C
    pangayoman kilat Tingkat C
    Peringkat IP lan IK P55/IK10
    Ketinggian operasi ≤2000m
    Kelembapan 5% -95% RH non-kondensasi
    Fungsi pangayoman liwat saiki
    liyane Ing voltase
    Swara voltase
    Sirkuit cendhak
    Mandeg darurat
    Proteksi suhu liwat
    Perlindhungan mundhak
    RCD
    Pemantauan isolasi
    Proteksi polaritas mbalikke
    HMI Layar demek 7 inci
    Dhukungan pembayaran IC Card / APLIKASI
    meter daya Akurasi Kelas 1.0 meter energi
    Dawane kabel DC 5 m
    Tingkat kebisingan operasional ≤60dB
    Komunikasi Ethernet/4G
    Protokol antarmuka CAN (alternatif: RS485)
    Jenis kurungan Baja lembaran galvanis
    Ukuran (D * W * H) 450x400x1600mm
    Bobot 120 kg
    Kepatuhan EC61851-1, IEC61851-23, IEC61851-24, IEC62196-1, IEC62196-3