Leave Your Message
Pilot Home AC EV Charger PEVC2107 saka 3kW nganti 22kW

Pengisi Daya AC EV

Pilot Home AC EV Charger PEVC2107 saka 3kW nganti 22kW

PEVC2017E seri AC pangisi daya kendaraan listrik, dirancang kanggo daya ngarep karo tembok-dipasang lan opsi ngadeg-dipasang, apik gayane lan biaya-efektif, IP55 dirating kanggo aplikasi njero ruangan / njaba, menehi karo kinerja banget lan kabeh-mubeng pangayoman.


Fitur:

Konektor:Tipe 2, Tipe 1

Daya output:3 kW iku 22 kW

Komunikasi:4G / Ethernet / WiFi

Precision:Meter semat, kanthi akurasi 1%.

Proteksi:IP55, IK08

Mode wiwitan:Ngisi daya liwat pemindaian kode QR utawa kertu RFID

Pemasangan:Wall-mount / Pole-mount

Protokol Pengisian:OCPP 1.6JSON

Sertifikasi:CB, CE

    • TYPE_021juy
    • JENIS_029j7

    Dokumen Utama

    man-charging-mobil-listrik-by-houseocp

    Ngarep-Fokus Customized

    • Dirancang kanggo ngisi daya omah, opsi dipasang ing tembok lan dipasang kanggo sing duwe omah.
    stasiun-mobil-listrik-pengisian7b5

    Kompatibel karo Umume Kendaraan Listrik

    • Ndhukung kendaraan listrik sing akeh, kalebu Tesla, Volkswagen, Stellantis, Mercedes-Benz, BMW, Volvo, MG, BYD, lan liya-liyane.
    fa2107c95

    Proteksi multi-arah

    • Multiple mekanisme pangayoman, rating IP55, dustproof lan anti banyu.
    30c23cf5-83a8-4f5a-99ce-b8b180aace48qg8

    Desain Stylish

    • Ngadeg metu karo solusi pangisian daya sing digabungake
      fungsi lan estetika.
    african-american-woman-use-mobile-phoneqdn

    Identifikasi pangguna lan Manajemen

    • RFID opsional / App etc kanggo kulawarga nggunakake loropaken.
    wong-nggunakake-tablet-digital-nalika-ngisi-listrik-mobil3cp

    Operasi pangguna-loropaken

    • Gampang kanggo nginstal lan operate, mesthekake pengalaman pangisian daya tanpa alangan kanggo pangguna ing omah.

    kasus

    kab 4p
    Proyek:Pengisi Daya AC EV PEVC2107E/22kW/32A/Tipe 2/WiFi+Bluetooth, LCD 4.3 Inch
    Aplikasi:Operator Armada Komersial
    lokasi:UAE
    01

    SPESIFIKASI

     

     

    Daya Input

     

     

     

     

    Tipe Input

    1-Fase

    3-Fase

    Skema Wiring Input

    1P+N+PE

    3P+N+PE

    Tegangan Rated

    230VAC±10%

    400VAC±10%

    Rated Saiki

    16A utawa 32A

    Frekuensi Grid

    50Hz utawa 60Hz

     

    Output daya

     

     

    Tegangan Output

    230VAC±10%

    400VAC±10%

    Arus maksimum

    16A utawa 32A

    Daya Rated

    3,7 kW utawa 7,4 kW

    11 kW utawa 22 kW

     

     

     

    Antarmuka pangguna

    Konektor Pangisian Daya

    Tipe 2 Plug (Tipe 1 Plug Opsional)

     

     

     

     

     

    Komunikasi

     

     

     

     

     

     

    Dawane kabel

    5m utawa Opsional

    Indikator LED

    Ijo / Biru / Abang

    Layar LCD

    4.3" Layar Warna Tutul (Opsional)

    Pembaca RFID

    SO/IEC 14443 RFID Card Reader

    Miwiti Mode

    Plug & Charge/Kartu RFID/APP

    Backend

    Bluetooth/Wi-Fi/Seluler(Opsional)/Ethernet(Opsional)

    Protokol pengisian

    OCPP-1.6J

     

     

     

     

     

    Safety lan Sertifikasi

     

     

     

     

     

     

     

    Pangukuran Energi

    Komponen Sirkuit Meter sing dipasang kanthi akurasi 1%.

    Piranti Saiki Sisa

    Tipe A+DC 6mA

    ngress Protection

    IP55

    mpact Protection

    IK10

    Metode pendinginan

    Pendinginan Alami

    Proteksi listrik

    Proteksi Over/Under Voltage, Over Current Protection, Short Circuit Protection, Over/Under Temperature Protection, Lightning Protection, Ground

    pangayoman

    Sertifikasi

    IKI

    Sertifikasi lan Kesesuaian

    IEC61851-1, IEC62196-1/-2, SAE J1772

     

     

     

    Lingkungan

     

     

     

     

    Pemasangan

    Wall-mount / Pole-mount

    Suhu panyimpenan

    -40 ℃ -+85 ℃

    Suhu operasi

    -30 ℃ - + 50 ℃

    Kelembapan Operasi Max

    95%, Non-kondensasi

    Max.operating dhuwur

    2000m

     

     

    Mekanik

     

     

     

    Dimensi produk

    270mm * 135mm * 365mm (W * D * H)

    Ukuran Paket

    325mm * 260mm * 500mm (W * D * H)

    Bobot

    5kg (Net) / 6kg (Gross)

    Aksesori

    Dudukan Kabel, Alas (Opsional)

    6579a8fycx6579a8f2l

    video

    Nggabungake ketrampilan lan tanggung jawab menyang produk, Teknologi Pilot terus ningkatake pambangunan jalur produksi standar, otomatis lan informasi kanggo mujudake produksi intelijen digital.
    Sinau luwih lengkap saka review video produk kita.