Leave Your Message
0102030405
за пилот

За Пилот

Основана во 2000 година

Ние интегрираме светски водечки технологии за ефикасно управување со енергијата низ индустриите, инфраструктурата, центрите за податоци, зградите и домовите, од крајната точка до уредите за следење, контролите, софтверот и услугите за поврзување на облакот за да го промовираме процесот на Net-Zero Carbon.

Производствени локации
47000
м 2
Вработените
800
+
Патенти и броење
194
+
Глобални нации партнери
80
+
Износ на продажби 2022 година
$
104
+ милион
Код на акции на BSE
831175

Категорија на производи

Анализатор за квалитет на енергија PMAC770
Ултра брз DC полнач PEVC3107
Динамичен сплит систем за полнење PEVC3302
100 kW/232 kWh Интегриран ESS за течно ладење
28
5931
6 гр
7да4
1 bqf
2p3t
3hz3
47 год
5доф
645 ч
7xzs
15еа
28 vx
3szg
4yv3
594f
61 гим
76 lf
1к3х
2 mtm
3 билиони
44 jp
5fyq
6тило
7-ми
1fvs
4 години
5ис2
6 ји
7кан
1473 година
2g6v
3ggc
4дд9
5zzv
Анализатор за квалитет на енергија PMAC770
Ултра брз DC полнач PEVC3107
Динамичен сплит систем за полнење PEVC3302
100 kW/232 kWh Интегриран ESS за течно ладење
28
5931
6 гр
7да4

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Контактирајте не

Придружете ни се за да ја олесниме глобалната енергетска транзиција и да ги поттикнеме сите целосно да ја искористат нашата енергија и ресурси.

истрага