Leave Your Message
0102030405
rreth pilotit

Rreth Pilotit

E themeluar në vitin 2000

Ne integrojmë teknologji lider në botë për menaxhim efikas të energjisë nëpër industri, infrastrukturë, qendra të dhënash, ndërtesa dhe shtëpi, nga pika e fundit deri te pajisjet e monitorimit, kontrollet, softuerët dhe shërbimet që lidhin cloud për të promovuar procesin e karbonit Net-Zero.

Vendet e prodhimit
47000
m 2
Punonjësit
800
+
Patentat & Numërimi
194
+
Kombet Partnere Globale
80
+
Shuma e shitjeve 2022
$
104
+ milion
Kodi i aksioneve BSE
831175

Kategoria e produkteve

Analizues i cilësisë së energjisë PMAC770
Karikues ultra i shpejtë DC PEVC3107
Sistemi i karikimit me ndarje dinamike PEVC3302
100 kW/232 kWh ESS i integruar me ftohje të lëngshme
28
5931
6 gr
7da4
1bqf
2p3t
3hz3
47 vjet
5dof
645 orë
7xzs
15ea
28 vx
3szg
4v3
594f
61 g
76 lf
1k3x
2 mtm
3 miliardë
44 jp
5fyq
6tlo
7
1fvs
4 yzs
5is2
6jyi
7kan
1473
2g6v
3ggc
4dd9
5zzv
Analizues i cilësisë së energjisë PMAC770
Karikues ultra i shpejtë DC PEVC3107
Sistemi i karikimit me ndarje dinamike PEVC3302
100 kW/232 kWh ESS i integruar me ftohje të lëngshme
28
5931
6 gr
7da4

LAJMET E FUNDIT

na kontaktoni

Bashkohuni me ne për të lehtësuar tranzicionin global të energjisë dhe për të fuqizuar të gjithë për të përdorur plotësisht energjinë dhe burimet tona.

hetim