Leave Your Message
Matësi i energjisë njëfazore AC Din-Rail SPM91 230V 63A me Modbus

Matësi i energjisë AC

Matësi i energjisë njëfazore AC Din-Rail SPM91 230V 63A me Modbus

Instalimi i hekurudhës DIN 1,35 mm, standard DIN ED50022

2.u Saktësi e lartë, saktësi e energjisë aktive deri në klasën 1

3. u Matni U,I,P,Q,S,PF,kWh,kvarh,kVAh

4. Ekran LCD me 6+1 shifra (999999,9 kWh)

5. u Dalja e impulsit pasiv, sinjali i daljes është në përputhje me standardin DIN43864

6. u LED tregon pulsin

7. u Shtypni tastin për vendosjen e parametrave lokalë

8. u porta e komunikimit RS485, protokolli Modbus

9. u Mbështet protokollin e komunikimit DLT645-2007

   Dokumentet kryesore

   Software i pajtueshëm

   Sistemi PiEMS 1vwd

   Sistemi i zgjuar PiEMS

   Prezantimi i produktit

   ca921
   • SPM91 ofron një gamë konkurruese me kosto tërheqëse, matësash energjie njëfazore të montuar në hekurudhë DIN, ideale për aplikime biznesi, industriale dhe rezidenciale. I kombinuar me protokollin e komunikimit RS485port, Modbus-RTU ose DL/T 645, e bën të lehtë integrimin e matjeve të shpërndarjes elektrike në sistemin e menaxhimit të energjisë Smart PiEMS.
   SPM91w128n2
    Matësi i energjisë hekurudhore SPM91 DIN është një lloj matësi i ri i tipit elektronik njëfazor njëfazor. Matësi është plotësisht në përputhje me kërkesat relative të Standardit Ndërkombëtar IDT IEC 62053-21:2003 (Klasa 1). Është një integrim i teknikës së përditësuar të mikroelektronikës, qark i integruar special në shkallë të gjerë, teknikë e avancuar e teknikës së mostrimit dixhital dhe teknikave SMT etj.
    SPM91xpqx
    SPM91 përdoret për matjen e energjisë aktive, tensionit, rrymës, fuqisë aktive, fuqisë reaktive, fuqisë së dukshme, faktorit të fuqisë, energjisë aktive hyrëse, energjisë aktive dalëse, energjisë reaktive hyrëse, energjisë reaktive dalëse, energjisë totale aktive, energjisë totale reaktive në një normë frekuenca e qarkut të rrymës alternative njëfazore 50Hz ose 60Hz. Ai shfaq energjinë totale aktive, tensionin, rrymën, fuqinë aktive nëpërmjet LCD dhe karakterizohet me besueshmëri të mirë, përmasa kompakte, peshë të lehtë, pamje të këndshme dhe instalim të lehtë.

   SPECIFIKIM

   Tensioni nominal   230Vac, direkt
   Rryma e vlerësuar (Maks.).   5(63)A e drejtpërdrejtë
   Frekuenca e hyrjes 50 Hz ose 60 Hz
   Furnizimi me energji elektrike vetë-furnizimi 230V, (184V-275V)
   Rryma e fillimit   0.4% Ib
   Konsumi i energjisë  
   Pronë izoluese   Tensioni i rezistencës së frekuencës së energjisë: AC 2 KV Tensioni i rezistencës së impulsit: 6 KV
   Saktësia   Klasa 1 (IEC62053-21)
   Dalja e pulsit   1000 impi/kWh
   Komunikimi   Dalja RS485, protokolli Modbus-RTU Adresa: 1~247 Shpejtësia e Baud: 2400bps, 4800bps, 9600bps
   Mënyra e lidhjes   1-fazor 2-tel
   Dimensioni   36 × 100 × 70 mm
   Mënyra e instalimit   Shina standarde DIN 35 mm
   Mjedisi operativ   Temperatura e funksionimit: -20℃~+55℃ Temperatura e ruajtjes: -25℃~+70℃ Lagështia relative: 5%~95%,jo kondensuese
   Testi i imunitetit të shkarkimit elektrostatik   IEC61000-4-2, Niveli 4
   Testi i imunitetit me rrezatim   IEC61000-4-3, Niveli 3
   Testi i imunitetit kalimtar/shpërthyes elektrik i shpejtë   IEC61000-4-4, Niveli 4
   Testi i imunitetit në rritje (1,2/50μs~8/20μs)   IEC61000-4-5, Niveli 4
   Emetimet e kryera   EN55022, Klasa B
   Emetimet e rrezatuara   EN55022, Klasa B
   6579a8fycx6579a8f2el

   video

   Duke përfshirë mjeshtërinë dhe përgjegjësinë në produkte, Pilot Technology vazhdon të promovojë ndërtimin e linjave të prodhimit të standardizuara, të automatizuara dhe informative për të realizuar inteligjencën dixhitale të prodhimit.
   Mësoni më shumë nga rishikimi i videos së produktit tonë.