Leave Your Message
Karikues EV DC Niveli 3 pilot i biznesit PEVC3302 240kW/360kW/480kW

Karikues DC EV

Karikues EV DC Niveli 3 pilot i biznesit PEVC3302 240kW/360kW/480kW

Zgjidhja e grumbullit të karikimit Cluster DC PEVC3302 integron shpërndarjen e energjisë, transformimin e energjisë dhe kabinetin e karikimit, me një terminal të jashtëm karikimi. Gjatë karikimit të automjeteve elektrike, sistemi mund të ndajë në mënyrë fleksibël dhe dinamike fuqinë dalëse sipas modeleve dhe sasive të ndryshme.


Pikat kryesore:

Lidhës:CCS1/CCS2/ChAdeMO

Fuqia dalëse:240kW/360kW/480kW

Komunikimi: Ethernet/4G

Preciziteti: Matës me saktësi 1%.

Niveli i mbrojtjes: IP54, IK10

Mënyra e nisjes:Kartë RFID ose APP

Montimi:Mount me shtylla

Protoko karikimil:OCPP 1.6J

Certifikatat: KJO

  • w2he0
  • w2css1gg2
  • w1t1b

  Dokumentet kryesore

  272x

  Pajtueshmëria sipas markës

  • Me markat e reja të makinave elektrike që shfaqen gjatë gjithë kohës, është thelbësore që stacionet moderne të karikimit të jenë të pajtueshme me një gamë të gjerë modelesh nëse makinat elektrike do të jenë e ardhmja.

   Karikuesit DC të automjeteve elektrike të Pilotit mbështesin lidhësit e karikuesit të përdorur gjerësisht, duke përfshirë CCS1, CCS2 dhe CHAdeMO, nga Tesla në Kia, pothuajse të gjitha markat e makinave elektrike të pajtueshme me Stacionet e Karikimit Pilot
  19fe2dc2b5747d99ck

  Mbrojtje me shumë drejtime

  • Mekanizma të shumëfishtë mbrojtjeje, vlerësim IP54, rezistent ndaj pluhurit dhe ujit.
  Kanali YouTube Arttyc i Gradient Tech me ngjyrë vjollce dhe blu

  Lidhja e zgjuar

  • Integrim pa probleme me sisteme inteligjente për komunikim dhe kontroll efikas. RFID/Aplikacion opsional etj. për identifikimin dhe menaxhimin e përdoruesit.
  xtvc6

  Softuer i besueshëm për të rritur biznesin tuaj të karikimit

  • Sistemi i Menaxhimit të Karikimit të Sinos mbështet mekanizmin e mbrojtjes së rezervës së resë kompjuterike të ngarkimit me gabime dhe algoritmin e rregullt të menaxhimit të karikimit, ju fuqizon të merrni monitorim efikas dhe njohuri të pasura, në mënyrë që të mund të menaxhoni me lehtësi biznesin tuaj të karikimit të EV.
  xs4n3

  Personalizuar për më shumë fuqi

  • Seritë PEVC3302 ofrojnë konfigurime fleksibël, softuer dhe lidhës standardë që mund të përdoren në çdo skenar si stacionet e autobusëve EV, stacionet e shërbimit të autostradave, garazhet e parkimit, operatorët e flotës komerciale, operatorët e infrastrukturës EV dhe ofruesit e shërbimeve dhe punëtoritë e tregtarëve të EV.

  • Seritë PEVC3302 ofrojnë konfigurime fleksibël, softuer dhe lidhës standardë që mund të përdoren në çdo skenar si stacionet e autobusëve EV, stacionet e shërbimit të autostradave, garazhet e parkimit, operatorët e flotës komerciale, operatorët e infrastrukturës EV dhe ofruesit e shërbimeve dhe punëtoritë e tregtarëve të EV.

  Rastet

  e40ad85da75497ad57f0477bab2cd858j5
  Projekti:Sistemi i karikimit dinamik me ndarje PEVC3302E/480 kW /8*GBT/ftohje të lëngshme/8*500A/4G+Bluetooth
  Aplikacion:Stacioni i autobusëve të aeroportit EV
  Vendndodhja:Kinë

  SPECIFIKIM

  Kabineti i energjisë

  Lloji i parametrit Parametrat e hyrjes Përshkrim PEVC3302E/U-RCAB-480KW
  Furnizimi me energji AC 3P+N+PE
  Tensioni AC 400VAC±10%
  Frekuenca 50/60 Hz
  THDi ≤5%
  Efikasiteti ≥95% (ngarkesa: 50%–100%)
  Faktori i fuqisë ≥0,99 (ngarkesa: 50%–100%)
  Parametrat e daljes Numri i portave të daljes 8 (maksimumi)
  Tensioni 150-1000 VDC
  Fuqia dalëse 480 kW
  Saktësia e tensionit ≤0,5%
  Saktësia aktuale ≤1%
  Parametrat e mjedisit Temperatura e funksionimit –20°C~+50°C
  Temperatura e ruajtjes –40°C~+75°C
  Mbrojtje nga rrufeja Niveli C
  Vlerësimi IP dhe IK IP55/IK10
  Lartësia operative ≤2000 m
  Lagështia 5%–95% RH jo kondensuese
  Mbrojtja e sigurisë Rezistenca e izolimit ≥10MΩ
  Tensioni i impulsit ≥2500 VDC
  Funksionet e mbrojtjes Mbi rrymën
  Nën tension
  Mbi tension
  Qark i shkurtër
  Ndalesa emergjente
  Mbrojtje ndaj temperaturës
  Mbrojtja nga mbitensionet
  RCD
  Të tjerët Sistemi i ftohjes Ftohja e detyruar e ajrit
  Niveli i zhurmës operacionale ≤65dB
  Mënyra e shpërndarjes së energjisë Shpërndarja dinamike e fleksibilitetit
  Protokolli i ndërfaqes CAN (alternativë: RS485)
  Lloji i rrethimit Fletë çeliku e galvanizuar
  Dimensionet (D x P x H) 1600x850x2000 mm
  Pesha 700 kg
  Pajtueshmëria IEC61851-1,IEC61851-23,IEC61851-21-2

  Kabineti i energjisë

  Parametrat e hyrjes Përshkrim PEVC3302E/U- SPOT-N1 PEVC3302E/U- SPOT-D2
  Tensioni DC 150-1000 VDC
  Furnizimi me energji AC 1P+N
  Tensioni AC 230V (±10%)
  Frekuenca 50/60 Hz
  Parametrat e daljes Numri i portave të daljes 1 2
  Lidhës CCS1/CCS2
  Tensioni 150-1000 VDC
  Rryma maksimale për kanal 250 A
  Fuqia maksimale për kanal 250 kW
  Saktësia e tensionit ≤0,5%
  Saktësia aktuale ≤1,0%
  Parametrat e mjedisit Temperatura e funksionimit –20°C~+50°C
  Temperatura e ruajtjes –40°C~+75°C
  Mbrojtje nga rrufeja Niveli C
  Vlerësimi IP dhe IK IP55/IK10
  Lartësia operative ≤2000 m
  Lagështia 5%–95% RH jo kondensuese
  Funksionet e mbrojtjes Mbi rrymën
  Nën tension
  Mbi tension
  Qark i shkurtër
  Ndalesa emergjente
  Mbrojtje ndaj temperaturës
  Mbrojtja nga mbitensionet
  RCD
  Monitorimi i izolimit
  Mbrojtje nga polariteti i kundërt
  Të tjerët HMI Ekran me prekje 7 inç
  Mbështetja e pagesës IC Card/APP
  Matësi i fuqisë Matësi i energjisë i klasës së saktësisë 1.0
  Gjatësia e kabllit DC 5 m
  Niveli i zhurmës operacionale ≤45dB
  Komunikimi Ethernet/4G
  Protokolli i ndërfaqes CAN (alternativë: RS485)
  Lloji i rrethimit Fletë çeliku e galvanizuar
  Dimensionet (D x P x H) 450x200x1450 mm
  Pesha 70 kg 85 kg
  Pajtueshmëria IEC61851-1,IEC61851-23,IEC61851-24,IEC62196-1,IEC62196-3
  Stacioni i karikimit HPC
  Lloji i parametrit Përshkrim PEVC3302E/U-SPOT-N1
  Parametrat e hyrjes Tensioni DC 150-1000 VDC
  Furnizimi me energji AC 1P+N
  Tensioni AC 230V (±10%)
  Frekuenca 50/60 Hz
  Parametrat e daljes Numri i portave të daljes 1
  Lidhës CCS1/CCS2
  Tensioni 150-1000 VDC
  Rryma maksimale 500A
  Fuqia maksimale 480 kW
  Saktësia e tensionit ≤0,5%
  Saktësia aktuale ≤1,0%
  Parametrat e mjedisit Temperatura e funksionimit -20°℃~+50℃
  Temperatura e ruajtjes -40°℃~+75°C
  Mbrojtje nga rrufeja Niveli C
  Vlerësimi IP dhe IK P55/IK10
  Lartësia operative ≤2000 m
  Lagështia 5%-95% RH jo kondensuese
  Funksionet e mbrojtjes Mbi rrymën
  Të tjerët Nën tension
  Mbi tension
  Qark i shkurtër
  Ndalesa emergjente
  Mbrojtje ndaj temperaturës
  Mbrojtja nga mbitensionet
  RCD
  Monitorimi i izolimit
  Mbrojtje nga polariteti i kundërt
  HMI Ekran me prekje 7 inç
  Mbështetja e pagesës IC Card/APP
  Matësi i fuqisë Matësi i energjisë i klasës së saktësisë 1.0
  Gjatësia e kabllit DC 5 m
  Niveli i zhurmës operacionale ≤60dB
  Komunikimi Ethernet/4G
  Protokolli i ndërfaqes CAN (alternativë: RS485)
  Lloji i rrethimit Fletë çeliku e galvanizuar
  Dimensionet (D*P*H) 450x400×1600 mm
  Pesha 120 kg
  Pajtueshmëria EC61851-1,IEC61851-23,IEC61851-24,IEC62196-1,IEC62196-3