Leave Your Message
0102030405
ngeunaan pilot

Ngeunaan Pilot

Diadegkeun dina 2000

Kami ngahijikeun téknologi anu unggul di dunya pikeun manajemén énergi anu éfisién dina industri, infrastruktur, pusat data, gedong, sareng bumi, ti tungtung-titik dugi ka awan ngahubungkeun alat, kontrol, parangkat lunak, sareng jasa pikeun ngamajukeun prosés Net-Zero Carbon.

Situs Manufaktur
47000
m 2
Pagawé
800
+
Patén & cacah
194
+
Bangsa Mitra Global
80
+
2022 Jumlah Penjualan
$
104
+juta
Kodeu stock BSE
831175

Kategori produk

Kakuatan Quality Analyzer PMAC770
Ultra Gancang DC carjer PEVC3107
Dinamis Split Ngecas System PEVC3302
100kW / 232kWh Integrated Liquid-cooling ESS
28
5931
6 sgr
7da4
1bqf
2p3t
3hz3
47 uih
5dup
645h
7 xzs
15ea
28 vx
3 szg
4yv3
594f
61 gih
76lf
1k3x
2mtm
3tbn
44jp
5 fyq
6tlo
ka-7
1 fvs
4yzs
5ieu 2
6jyi
7 kan
1473
2g6v
3ggc
4d9
5 zzv
Kakuatan Quality Analyzer PMAC770
Ultra Gancang DC carjer PEVC3107
Dinamis Split Ngecas System PEVC3302
100kW / 232kWh Integrated Liquid-cooling ESS
28
5931
6 sgr
7da4

wartos panganyarna

taros Kami

Miluan kami pikeun ngagampangkeun transisi énergi global sareng nguatkeun sadayana pikeun ngamangpaatkeun énergi sareng sumber daya urang.

panalungtikan