Leave Your Message
Panel AC Tilu Fase Multifungsi Énergi Méter SPM32 jas pikeun sistem SCADA EMS DMS

AC Énergi Méter

Panel AC Tilu Fase Multifungsi Énergi Méter SPM32 jas pikeun sistem SCADA EMS DMS

1. Cocog jeung sistem distribusi handapeun 650kV

2. Parameter pangukuran RMS leres

3. Setpoint alarem pikeun leuwih / handapeun wates

4. PT sarta CT (1A / 5A) programmable

5. input digital pilihan & kaluaran relay

6. akurasi High, kelas 0.5s pikeun kWh

7. Ukuran leutik: 72 * 72mm

8. Hiji RS485, ngarojong protokol Modbus-RTU

      Dokumén Utama

      Software cocog

      PiEMS System1vwd

      Smart PiEMS System

      Bubuka produk

      SPM32 nyadiakeun pungsi utama salaku handap

      • Data pangukuran sacara real-time, RMS leres
        (Tilu tegangan fase, ayeuna, kakuatan aktip, daya réaktif, daya semu, faktor kakuatan, frékuénsi, sudut fase)
      • Imp. & Exp. Énergi
      • Itungan paménta
        (Paménta sareng paménta puncak pikeun kakuatan aktif tilu-fase ayeuna, kakuatan aktif total)
      • Fungsi alarem
        (Alarm pikeun overvoltage, undervoltage, over-current, under-current, fase leungit, over-frequency, under-frequency, over power, fase error, over-total active power demand, DI1 sareng DI2 parobahan status)
        (Paménta sareng paménta puncak pikeun kakuatan aktif tilu-fase ayeuna, kakuatan aktif total)
      • Analisis harmonik: 2 ~ 63th tegangan harmonik, 2 ~ 63th ayeuna harmonik, THD
        (Paménta sareng paménta puncak pikeun kakuatan aktif tilu-fase ayeuna, kakuatan aktif total)
      • Unbalance ayeuna, Tegangan unbalance, Tegangan enol - komponén runtuyan, Tegangan positif - komponén runtuyan, Tegangan négatip - komponén runtuyan.
      • Tilu - sudut fase tegangan fase, Tilu - fase sudut fase ayeuna.
      • Pilihan 2 input digital sareng 2 kaluaran relay
      • Input dipeunteun 1A atanapi 5A settable
      • tegangan dipeunteun: kasaluyuan 3x57.7 / 100V jeung 3x220/380V.

      Spésifikasi

      Parameter pangukuran Akurasi Rentang Ukur
      Voltaseu 0,2% Input langsung garis -garis 10 ~ 500V, Line-nétral: 10 ~ 400V PT primér: 650KV, PT sékundér: 100-400V
      ayeuna 0,2% CT primér: 9,999A, CT sekundér: 5mA ~ 6,5A
      Faktor kakuatan 0,5% -1.0000~1.0000
      kakuatan aktip 0,5% 0~±9.999MW
      Daya réaktif 1,0% 0~±9,999Mvar
      Kakuatan semu 1,0% 0~9,999MVA
      Énergi aktip 0,5% 0~99.999.999,9 kWh
      Énergi réaktif 2,0% 0~99.999.999,9 kvarh
      Énergi semu 2,0% 0-99,999,999,9 kVAh
      Tegangan atawa unbalance ayeuna 1,0% 0%-100%
      Harmonik kelas B 0%~100%
      Parameter pangukuran Akurasi Rentang Ukur
      Voltaseu 0,2% Input langsung garis -garis 10 ~ 500V, Line-nétral: 10 ~ 400V PT primér: 650KV, PT sékundér: 100-400V
      ayeuna 0,2% CT primér: 9,999A, CT sekundér: 5mA ~ 6,5A
      Faktor kakuatan 0,5% -1.0000~1.0000
      kakuatan aktip 0,5% 0~±9.999MW
      Daya réaktif 1,0% 0~±9,999Mvar
      Kakuatan semu 1,0% 0~9,999MVA
      Énergi aktip 0,5% 0~99.999.999,9 kWh
      Énergi réaktif 2,0% 0~99.999.999,9 kvarh
      Énergi semu 2,0% 0-99,999,999,9 kVAh
      Tegangan atawa unbalance ayeuna 1,0% 0%-100%
      Harmonik kelas B 0%~100%
      6579a8fycx6579a8f2el

      video

      Ngasupkeun craftsmanship jeung tanggung jawab kana produk, Pilot Téhnologi terus ngamajukeun pangwangunan standarisasi, garis produksi otomatis tur informational pikeun ngawujudkeun intelligentize digital produksi.
      Diajar langkung seueur tina ulasan video produk kami.