Leave Your Message
Din-Rail AC Fase Tunggal Méter Énergi SPM91 230V 63A sareng Modbus

AC Énergi Méter

Din-Rail AC Fase Tunggal Méter Énergi SPM91 230V 63A sareng Modbus

1.35mm DIN rail masang, Standar DIN ED50022

2.u Akurasi luhur, akurasi énergi aktif nepi ka kelas 1

3. u Ukur U,I,P,Q,S,PF,kWh,kvarh,kVAh

4. u 6+1 digit tampilan LCD (999999,9 kWh)

5. u kaluaran pulsa pasip, sinyal kaluaran luyu jeung Standar DIN43864

6. u LED nunjukkeun pulsa

7. u Key-pencét pikeun setting parameter lokal

8. u RS485 port komunikasi, protokol Modbus

9. u Rojongan DLT645-2007 protokol komunikasi

      Dokumén Utama

      Software cocog

      PiEMS System1vwd

      Smart PiEMS System

      Bubuka produk

      ca921
      • SPM91 nawarkeun rupa-rupa ongkos-pikaresepeun, rentang kalapa tina single-fase DIN rail-dipasang méter énergi idéal pikeun bisnis, aplikasi industri jeung padumukan. Digabungkeun sareng RS485port, Modbus-RTU atanapi DL / T 645 protokol komunikasi, éta ngagampangkeun pikeun ngahijikeun pangukuran distribusi listrik kana sistem manajemen énergi Smart PiEMS.
      SPM91w128n2
        SPM91 DIN rail énergi méteran mangrupakeun jenis gaya anyar fase tunggal sakabeh tipe éléktronik méteran. Méter éta saluyu sareng sarat relatif Standar Internasional IDT IEC 62053-21:2003 (Kelas 1). Ieu mangrupa integrasi up-to-date téhnik mikro-éléktronik, husus skala badag ngahijikeun circuit, téhnik canggih téhnik sampling digital sarta téhnik SMT jsb.
        SPM91xpqx
        SPM91 dipaké pikeun ngukur énergi aktif, tegangan, ayeuna, kakuatan aktif, daya réaktif, daya semu, faktor kakuatan, input énergi aktif, kaluaran énergi aktif, input énergi réaktif, kaluaran énergi réaktif, total énergi aktif, total énergi réaktif dina dipeunteun. Frékuénsi 50Hz atanapi 60Hz sirkuit arus bolak fase tunggal. Ieu mintonkeun total énergi aktif, tegangan, ayeuna, kakuatan aktip via LCD sarta dicirikeun ku reliabiliti alus, ukuranana kompak, beurat hampang, penampilan nice speccious tur instalasi gampang.

      SPESIFIKASI

      tegangan dipeunteun   230Vac, langsung
      Dipeunteun (Max.) ayeuna   5(63)A langsung
      Frékuénsi input 50Hz atanapi 60Hz
      Sasayogian tanaga suplai diri 230V, (184V-275V)
      Dimimitian ayeuna   0,4% Ib
      Konsumsi kakuatan  
      sipat insulating   Frékuénsi kakuatan tahan tegangan: AC 2 KV Impuls tahan tegangan: 6KV
      Akurasi   Kelas 1 (IEC62053-21)
      Kaluaran pulsa   1000 imp/kWh
      Komunikasi   Kaluaran RS485, protokol Modbus-RTU Alamat: 1~247 Laju Baud: 2400bps, 4800bps, 9600bps
      Modeu sambungan   1-fase 2-kawat
      Diménsi   36 × 100 × 70 mm
      Modeu pamasangan   Standar 35mm DIN rail
      lingkungan operasi   Suhu operasi: -20 ℃ ~ + 55 ℃ Suhu gudang: -25 ℃ ~ + 70 ℃ kalembaban relatif: 5% ~ 95%, non-condensing
      Tés kekebalan éléktrostatik discharge   IEC61000-4-2,Tingkat 4
      Tés kekebalan radiasi   IEC61000-4-3,Tingkat 3
      Éléktronik gancang transien / tés kekebalan burst   IEC61000-4-4, Tingkat 4
      Uji kekebalan lonjakan (1,2/50μs~8/20μs)   IEC61000-4-5,Tingkat 4
      Émisi dilaksanakeun   EN55022, Kelas B
      Émisi Radiated   EN55022, Kelas B
      6579a8fycx6579a8f2el

      video

      Ngasupkeun craftsmanship jeung tanggung jawab kana produk, Pilot Téhnologi terus ngamajukeun pangwangunan standarisasi, garis produksi otomatis tur informational pikeun ngawujudkeun intelligentize digital produksi.
      Diajar langkung seueur tina ulasan video produk kami.