Leave Your Message
Pilot Business Level 3 DC EV Charger PEVC3302 240kW/360kW/480kW

DC EV carjer

Pilot Business Level 3 DC EV Charger PEVC3302 240kW/360kW/480kW

PEVC3302 Cluster DC solusi tumpukan ngecas integrates distribusi kakuatan, transformasi kakuatan, sarta ngecas kabinet, kalawan terminal ngecas éksternal. Nalika ngecas kendaraan listrik, sistem sacara fleksibel sareng dinamis tiasa nyayogikeun kakuatan kaluaran dumasar kana modél sareng kuantitas anu béda.


Sorotan:

Panyambung:CCS1/ CCS2/ChadeMO

Daya KaluaranKakuatan: 240kW/360kW/480kW

Komunikasi: Ethernet / 4G

Precision: Méter Jeung 1% akurasi

Tingkat panyalindunganIP54, IK10

Mimitian Mode:Kartu RFID atanapi APLIKASI

Pamasangan: Tiang-pasang

Protoco ngecasl: OCPP 1.6J

Sertipikat: IEU

    • w2 anjeunna0
    • w2css1gg2
    • w1t1b

    Dokumén Utama

    272x

    Kasaluyuan ku Brand

    • Kalayan merek mobil listrik anyar anu muncul unggal waktos, penting pisan yén stasiun ngecas modéren cocog sareng rupa-rupa modél upami mobil listrik badé janten masa depan.

      Pangecas kendaraan listrik DC Pilot ngadukung panyambung pangecas anu seueur dianggo, kalebet CCS1, CCS2 sareng CHAdeMO, ti Tesla ka Kia ampir sadaya merek mobil listrik cocog sareng Stasion Ngecas Pilot.
    19fe2dc2b5747d99ck

    Perlindungan multi-arah

    • Sababaraha mékanisme panyalindungan, rating IP54, dustproof na waterproof.
    Ungu jeung Biru Gradién Tech YouTube Channel Arttyc

    Konektipitas Smart

    • Integrasi anu mulus sareng sistem pinter pikeun komunikasi sareng kontrol anu efisien. RFID pilihan / App jsb pikeun idéntifikasi pamaké sarta manajemén.
    xtvc6

    Parangkat lunak anu dipercaya pikeun naekeun usaha ngecas anjeun

    • Sistem Manajemén Ngecas Sino ngadukung mékanisme panyalindungan cadangan méga anu lepat sareng algoritma manajemén pangecas anu teratur, nguatkeun anjeun pikeun ngawaskeun éfisién sareng wawasan anu beunghar ku kituna anjeun tiasa ngatur bisnis ngecas EV anjeun kalayan gampang.
    xs4n3

    Disaluyukeun pikeun Power More

    • Seri PEVC3302 nawiskeun konfigurasi anu fleksibel, parangkat lunak sareng konektor standar anu tiasa dianggo dina skenario naon waé sapertos stasiun beus EV, stasiun layanan jalan raya, garasi parkir, operator armada komérsial, operator infrastruktur EV sareng panyadia jasa, sareng bengkel dealer EV.

    • Seri PEVC3302 nawiskeun konfigurasi anu fleksibel, parangkat lunak sareng konektor standar anu tiasa dianggo dina skenario naon waé sapertos stasiun beus EV, stasiun layanan jalan raya, garasi parkir, operator armada komérsial, operator infrastruktur EV sareng panyadia jasa, sareng bengkel dealer EV.

    Kasus

    e40ad85da75497ad57f0477bab2cd858j5
    proyék:Dinamis Split Ngecas System PEVC3302E/480kW /8*GBT/Liquid Cool/8*500A/4G+Bluetooth
    Aplikasi:Stasion Beus EV Bandara
    lokasi:Cina

    SPESIFIKASI

    Kabinet kakuatan

    Jinis parameter Parameter input Katerangan PEVC3302E / U-RCAB-480KW
    catu daya AC 3P+N+PE
    Tegangan AC 400VAC±10%
    Frékuénsi 50/60Hz
    THDi ≤5%
    Efisiensi ≥95%(beban: 50%–100%)
    Faktor kakuatan ≥0.99 (beban: 50%–100%)
    Parameter kaluaran Jumlah palabuhan Kaluaran 8 (maks)
    Voltaseu 150-1000VDC
    Daya kaluaran 480 kW
    Akurasi tegangan ≤0,5%
    Akurasi ayeuna ≤1%
    Parameter lingkungan Suhu operasi –20°C~+50°C
    Suhu neundeun –40°C~+75°C
    panyalindungan kilat Tingkat C
    IP jeung IK rating IP55/IK10
    jangkungna operasi ≤2000m
    Kalembaban 5% -95% RH non-condensing
    Perlindungan kaamanan lalawanan insulasi ≥10MΩ
    Tegangan impuls ≥2500VDC
    Fungsi panyalindungan Leuwih ayeuna
    Dina tegangan
    tegangan leuwih
    sirkuit pondok
    eureun darurat
    Perlindungan suhu luhur
    panyalindungan surge
    RCD
    Lain Sistim cooling Cooling hawa kapaksa
    Tingkat bising operasional ≤65dB
    Modeu distribusi kakuatan Distribusi kalenturan dinamis
    protokol panganteur BISA (alternatif: RS485)
    Jenis kandang Lambaran baja Galvanized
    Ukuran (D x W x H) 1600x850x2000mm
    Beurat 700 kg
    minuhan IEC61851-1, IEC61851-23, IEC61851-21-2

    Kabinet kakuatan

    Parameter input Katerangan PEVC3302E/U- SPOT-N1 PEVC3302E/U- SPOT-D2
    Tegangan DC 150-1000VDC
    catu daya AC 1P+N
    Tegangan AC 230V (± 10%)
    Frékuénsi 50/60Hz
    Parameter kaluaran Jumlah palabuhan Kaluaran 1 2
    Panyambung CCS1/CCS2
    Voltaseu 150-1000VDC
    Arus maksimum per channel 250A
    kakuatan maksimum per channel 250kW
    Akurasi tegangan ≤0,5%
    Akurasi ayeuna ≤1,0%
    Parameter lingkungan Suhu operasi –20°C~+50°C
    Suhu neundeun –40°C~+75°C
    panyalindungan kilat Tingkat C
    IP jeung IK rating IP55/IK10
    jangkungna operasi ≤2000m
    Kalembaban 5% -95% RH non-condensing
    Fungsi panyalindungan Leuwih ayeuna
    Dina tegangan
    tegangan leuwih
    sirkuit pondok
    eureun darurat
    Perlindungan suhu luhur
    panyalindungan surge
    RCD
    Ngawaskeun insulasi
    panyalindungan polaritasna sabalikna
    Lain HMI layar rampa 7 inci
    rojongan pamayaran Kartu IC / APLIKASI
    Méter kakuatan Akurasi Kelas 1.0 méter énergi
    Panjang kabel DC 5 m
    Tingkat bising operasional ≤45dB
    Komunikasi Ethernet / 4G
    protokol panganteur BISA (alternatif: RS485)
    Jenis kandang Lambaran baja Galvanized
    Ukuran (D x W x H) 450 x 200 x 1450 mm
    Beurat 70 kg 85 kg
    minuhan IEC61851-1, IEC61851-23, IEC61851-24, IEC62196-1, IEC62196-3
    stasiun muatan HPC
    Jinis parameter Katerangan PEVC3302E/U-SPOT-N1
    Parameter input Tegangan DC 150-1000VDC
    catu daya AC 1P+N
    Tegangan AC 230V (± 10%)
    Frékuénsi 50/60Hz
    Parameter kaluaran Jumlah palabuhan Kaluaran 1
    Panyambung CCS1/CCS2
    Voltaseu 150-1000VDC
    Arus maksimum 500A
    kakuatan maksimum 480 kW
    Akurasi tegangan ≤0,5%
    Akurasi ayeuna ≤1,0%
    Parameter lingkungan Suhu operasi -20 ℃ ~ + 50 ℃
    Suhu neundeun -40°℃~+75°C
    panyalindungan kilat Tingkat C
    IP jeung IK rating P55/IK10
    jangkungna operasi ≤2000m
    Kalembaban 5% -95% RH non-condensing
    Fungsi panyalindungan Leuwih ayeuna
    Lain Dina tegangan
    tegangan leuwih
    sirkuit pondok
    eureun darurat
    Perlindungan suhu luhur
    panyalindungan surge
    RCD
    Ngawaskeun insulasi
    panyalindungan polaritasna sabalikna
    HMI layar rampa 7 inci
    rojongan pamayaran IC Card / APLIKASI
    Méter kakuatan Akurasi Kelas 1.0 méter énergi
    Panjang kabel DC 5 m
    Tingkat bising operasional ≤60dB
    Komunikasi Ethernet / 4G
    protokol panganteur BISA (alternatif: RS485)
    Jenis kandang Lambaran baja Galvanized
    Ukuran (D * W * H) 450x400×1600mm
    Beurat 120 kg
    minuhan EC61851-1, IEC61851-23, IEC61851-24, IEC62196-1, IEC62196-3